Samarbejdspartnere

Min Samarbejdspartnere for 2012.

Tøj og sko

Crazysport.dk er kendt for deres hurtige leveringer, gode priser, samt deres gode kundesevice. Crazysport.dk hjælper mig med tøj og sko.
Tjek deres hjemmeside  her, og se deres store udvalg.

Da jeg startede med triathlon og duathlon tilbage i 1999 kørte jeg  i Newline. Da jeg blev dansk og nordisk mester kørte jeg i Newline, det samme gjorde jeg da jeg var på landsholdet og kørte EM og VM. Jeg er derfor rigtig glad for at Newline vil samarbejde med mig i 2012. Jeg ved at deres tøj er af den bedste kvalitet og samtidigt er det et dansk mærke. Tjek Newlines hjemmside her

 

Cep Sport Danmark og Sverige er de førende indenfor kompressionstøj.  Jeg bruger et stort udvalg af CEPs produkter. Med undtagelse af svømning, træner jeg altid i CEP, det samme gør sig gældende til triathlon stævner,  såvel som løb og cykelløb.
Jeg har i min tid som triatlet ikke prøvet triathlon tights som kan måle sig med  CEP Conmpression triathlon tights.
Tjek deres hjemmeside her.

 

Svømme udstyr.

Tyrdanmark dækker mig ind på svømmesiden, herunder også våddragt.
I år svømmer jeg i C5 som er kanondragt til triathlon og Open Water. TYR er det førende mærke indenfor svømning i Danmark. Det danske svømmelandshold svømmer i TYR. Indenfor triathlon verdenen har den største kvindlige triathlet gennem tiden Chrissis Wellington kørt i TYR triathlet tøj, samt mit store forbillede Lance Armstrong , så det må siges at jeg kommer i godt selskab. Tjek Tyrdanmarks hjemmeside her.

 Energi

Main Thumb

Jeg har igennem min tid som triathlet prøvet mange forskellige energimærker, men der er ikke noget der i min øjne kan måle sig med PurePower.
PurePower har et tæt samarbejde med en række sportsfolk indenfor forskellige sportsgrene. De udgør et ambassadørteam som jeg nu er en del af. Ambassadørteamet er med til at teste produkter  i tæt samarbejde med PurePower`s  egne diætister, det sikrer at deres produkter er i en klasse for sig.
Tjek deres hjemmeside her.

Cykel udstyr.

Cycle Service Nordic har agentur af en bred vifte af mærker i Norden, herunder Sram og Zipp. Cycle Service Nordic støtter mig med udstyr til min cykel.
Tjek deres hjemmeside her.

 

 

 

 

 

Comments are closed.