Cancer – Tanker

Der er så mange tanker der går igennem hovedet på en, når man får meldingen du har kræft.

På undersider her kan du læse nogle af de tanker jeg har gået og rodet med i min sygdoms periode. Det kan godt ske at nogle af tankerne minder om hinanden, men som du kan se på datoerne er de skrevet på forskellige tidspunkter og jeg har valgt at lægge dem alle samme ud. Det har hjulpet mig meget igennem hele mit sygdom forløb, at få nogle af mine tanker ned på “papir” og på den måde at få det ud som har været så svært at sige, og så svært at snakke med andre om. 

Det kan godt være at jeg i dag har andre synspunkter på nogle af de ting som jeg har skrevet, men det som i kan læse, har jeg skrevet mens sygdommen for alvor truede.
Jeg har mange gange overvejet at slette det, for tit har jeg skrevet det den ene dag, og når jeg læser det den næste dag synes jeg tit at det er åndssvagt, men jeg har ikke slettet/rettet det, for det er sådan jeg har følt det på daværende tidspunkt. 

Jeg har også skrevet dagbog igennem hele mit sygdom forløbet, den finder du under blog på forsiden.
Jeg håber du kan få noget ud af at læse på de næste sider. Det er langt fra sikkert at andre kræftpatienter har det på samme måde, og jeg vil på ingen måde fremstå som en kræft guru. Men det her er min hjemmeside så derfor skiver jeg om hvordan jeg har haft det, og de ting i kan læse er skrevet med hjertet.

God fornøjelse!

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


+ ni = 18

 

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>