Nu kører det

Det lyder noget skørt, især når man tænker på at jeg er uddannet naturfagslærer, men i dag havde jeg ugens første træningspas udenfor. Mine 3 cykelpas er foregået nede i kælderen hvor jeg har kørt igennem det franske landskab. Jeg er stadig helt opslugt af min Tacx trainer, det er fedt. Ulempen er helt klar, at jeg ikke kommer ret meget ud på landevejen. Jeg er dog sikker på, at de timer jeg har siddet i kælderen er givet rigtig godt ud, især med det snevejr det har været det sidste stykke tid. Jeg tror i hvertfald at det ville have været svært at køre min intervaller udenfor. 
2 af mine 3 løbepas er også foregået indenfor på løbebånd. Jeg løb mine intervaller og min lange tur indenfor, grunden er også her snevejr. Efter mine 15 km i snestorm, som jeg kunne mærke i benene et par dag efter, bestemte jeg mig for at løbe indenfor, for at spare benene lidt. Jeg har ikke haft problemer med mit ben, siden jeg er begyndte at tape foden op. 
Jeg har haft en rigtig god træningsuge, der har været smæk på løb, hvor det er blev til 3 gange interval, en gang 13 km med 4.15 i snit, og til sidst et løbepas på 10 km med 4.32 i snit på glatte veje. Jeg løb efter at jeg havde cyklet 2 timer og 30 min. Udover cykling i dag er det blevet til en 1 times bjergcykling og et interval pas på en time. 
I svømning er det blevet til 24 km, og det er gået rigtig fint. I svømning handler det lige nu  om at få nogle km i armene de næste par uger. - Det var så den uge.

Category(s): Sport

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


2 × = seks

 

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>