Så er jeg igang igen

Så er december skudt i gang, det skal jeg lige love for. I går blev det til styrketræning, svømning og så en løbetur på 15 km i sne. Jeg blev noget kold til sidst, og mine knæ begyndte at gøre lidt ondt, jeg håber det er på grund af kulden. 
I dag stod træningen på 2 timer og 30 min på cykel, efterfulgt af 5 km løb, hvoraf de første 2 km var i høj fart. Jeg var godt nok noget træt i benene, da jeg hoppede af cyklen efter de 2 timer og 30 min, og der var sne i starten af løbet, men jeg holdt tiden. Det kom faktisk lidt bag på mig, at min løbeform ikke har taget så meget skade, som jeg havde frygtet. Jeg er nu noget øm i benene, men jeg håber meget at det er fordi at jeg har løbet i sne. 
Jeg var færdig med at træne kl. 12, og jeg skal love for, at jeg har været træt resten af dagen. Træningen gik godt, og det var rigtig fedt at træne 3 timer ud i et.  
I morgen står den på styrketræning, løb og så en omgang svømning.
 - Ja der er nok at se til.

Category(s): Sport

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


6 × syv =

 

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>