Hvad sker der hr. Pallesen

Ja hvad laver ham Jacob Pallesen egentlig? Jo han går såmænd og hygger sig med sin familie og så arbejder, arbejder han da også en del efter hånden. Siden min sidste blog for jeg ved ikke hvor længe siden, har jeg været i sportstøjet til løb et par gange.
Jeg har deltaget i H12 MTB løb i Nødebo på et 4 mands hold, – det var fedt og jeg er da også blevet lidt mere  bidt af MTB end før.
Jeg fik også fat i et startnummer til VM halv maraton i KBH. Selvom min form ikke er hvad den har været, så var det en kæmpeoplevelse at deltage. Jeg kom som så mange andre motionister til at løbe for stærkt i starten, og måtte betale lidt for det til sidst. Jeg havde ikke noget mål med løbet udover oplevelsen og den vilde stemning. For pokker hvor er glad for at jeg deltog i det løb, det var en kæmpe oplevelse.
Senere fik jeg fat i et løbsnummer til Odinsbroløbet i Odense, - også en halvmaraton, selvom og jeg igen var langt fra min pr på halvmaraton da jeg kom i mål, havde jeg et rigtigt godt løb. Jeg prøvede at holde lidt igen og løb med overskud ud til 10 km, derfra begyndte jeg at overhale folk, – det var en fed oplevelse. Jeg tror ikke, at jeg kunne have løbet bedre, – jeg følte at jeg havde løbet et rigtig godt løb, og jeg løb ca 30 sek. hurtigere end til VM.
Siden dette løb, har jeg ikke deltaget i noget. Jeg har helt klar lyst til at løbe flere løb, og siden Odinsbroløbet har jeg løbet en del. De sidste 3 uger har jeg holdt 60 km pr uge, dette er meget stille og rolige km. min km tid ligger mellem 4.30 og 5.00 pr km.
Min plan er at prøve at holde mig på 60 km løb om ugen i 8 uger. Jeg løber ikke intervaller eller tempo, jeg holder mig til langsomme km, da jeg  vil være sikker på at min krop kan følge med. De første 14 dage var min krop meget træt, og jeg følte godt nok at jeg var i dårlig form, men i den 3. uge begyndte der at ske noget, og jeg følte at min form fik et lille hak op. Jeg håber at jeg får tid til at løbe et eller to halvmaraton mere i løbet af i år.
Det var alt for nu.

Category(s): Andet

Comments are closed.