Får du trænet

Får du trænet? Det er et spørgsmål jeg har fået stillet rigtig mange gange her på det sidste. Ja, jo det gør ja da. Det er lidt mere presset end det har været før, og der er ikke lige plads til at cykle 4-5 timer som der var engang, når jeg arbejder lidt over 37 timer om ugen, og gerne vil bruge masser af tid med min lille famille. Jeg har dog den fordel, at en del af mit job er at være i form, og i øjeblikket underviser jeg i et styrketrænings lokale næsten hver dag. Mit arbejdstøj er mit træningstøj, derfor prøver jeg også at få klemt noget træning ind hver dag.
De sidste mange uger har mit fokus været at løbe 50 km om ugen i 8 uger, uden at blive skadet. Min længste tur har indtil videre været på 17 km og den korteste har været 6 km. Hver gang løber jeg det jeg har lyst til, har jeg lyst til løbe intervaller gør jeg det. Målet er at jeg igennem vinteren, får nogle stabile løbe km. Nogle dage løber jeg to gange, da jeg kan have to huller på en times tid i løbet af en arbejdsdag, så er det bare med at udnytte det bedst muligt, og når jeg så er i mit træningstøj, ja så er det bare med at komme af sted. Det samme gælder på cykel, jeg har næsten altid min MTB med i bilen, så nogle dage hvis jeg har et længere “hul” kan jeg nå at cykle. Selvom det nogle dage kun er en halv time jeg får på cyklen, ja så er det da bedre end ikke at få cyklet.
Svømning blive der ikke rigtig noget af, da jeg ikke kan nå det hele, og jeg må sande at løb og cykling bare er lettere at få passet ind i min hverdag lige i øjeblikket. Jeg føler at jeg udnytter mit tid rigtig godt, men må også sande at træning ikke mere er det allervigtigste for mig.

Category(s): Andet

Comments are closed.