Moserunden

Igennem mig arbejder kommer jeg en del til Vollsmose, og jeg er kommet til at holde meget af at  træne der selv, da der er et faktisk grønt område. De sidste 4 tirsdage har jeg undervist i Vollsmose Løbeklub. For første gang blev der afholdt et motionsløb i parken, kaldet Moserunden med et børneløb, samt et 5 og 10 km løb. Som den løbetræner jeg nu engang er, skulle jeg selvfølgelig også deltage og bakke op omkring dette løb.
Jeg må dog sige at efter de 27 km til Esrum sø Rundt var jeg godt nok færdig. Ikke engang efter Ironman sidste år var jeg lige så smadret, som jeg har været her mandag og tirsdag. Men Tirsdag aften kl 19.00 gik starten altså. Jeg kunne næsten ikke gå normalt. Da jeg ville varme op, kunne min ben ikke noget som helst, så jeg droppede at varme op, - det gjorde for ondt. Jeg tænkte,- ja, ja det er bare et hyggeløb, og kan du komme under 25 minutter, ja så er det ok. Starten gik og jeg løb af sted, kiggede ikke på uret, men prøvede bare at løbe så det gjorde mindst ondt. Det kom noget bag på at min første km hed 3.45 ? Det forstod jeg ikke noget af. Jeg kom ind i tiden 19.34, næsten den sammen tid som jeg løb til DHL, det kom noget bag på mig.
Moserunden var  et kanonløb og en rigtig god rute. I dag onsdag er min krop færdig, jeg kan hverken gå eller stå uden at det gør ondt. Måske var det dumt også at starte op med styrke træning i går ?

Category(s): Sport

Comments are closed.