Esrum sø rundt

3. del af Den Danske Klassiker var løbet Esrum sø Rundt som er et løb på 27 km. Efter Fyn Rundt førte jeg cuppen, og det kom egentlig lidt bag på mig, men det er da fedt at prøve at ligge i spidsen. Jeg var dog langt fra sikker på at jeg kunne holde føringen, da 27 km løb pt. er rigtig langt. Min længste løbetur i år har været på 17 km. Min plan var at holde en km tid på 4.26, og dermed komme i mål på en tid lige omkring 2 timer.
Starten gik og jeg prøvede at holde meget igen i starten, for ikke at ligge for hårdt ud. Efter to km kom der en lille gruppe op til mig og overhalede mig. Lidt efter på vej op af en bakke kom jeg op til dem igen, og bestemte mig for at prøve at holde mig til dem. Her lavede jeg min første dumhed, nemlig det ikke at løbe mit eget løb. Jeg fulgtes med dem og det gik rigtig godt. Efter 5 km kom der er en anden lille gruppe op til mig, og her gjorde jeg en dumhed igen, nemlig at følges med den nye gruppe der lå med en km tid på 4.18. Der var lidt modvind, derfor tænkte jeg at var godt at løbe i en  gruppe, for ikke selv at skulle bryde vinden. Jeg fulgtes med gruppen ud til ca. 18 km hvor jeg gik død, – rigtig død end da. For pokker hvor var jeg langt nede, og for pokker hvor kan 9 km være langt når man er færdig, helt færdig endda. Jeg fik kæmpet mig i mål i tiden 2.02.33 og blev nummer 128 ude af 550 deltagere.
Selvom jeg var færdig efter de 18 km, var det helt sikkert et løb jeg gerne vil løbe igen, det var en rigtig god oplevelse.
To ting tager jeg med fra løbet: 1. løb aldrig 27 km igen uden at have trænet til det. 2. Hold dig til planen og lad være med lave den om. Læs mere om løbet her.

{39336ECD-88BA-4738-ADEB-11567277AA69}-4738

Ved 14 km mens det stadig gik godt.

{3C1D2BD6-D30E-4291-9CAD-FFC49C849C20}-4291                                     En meget træt mand på de sidste 20 meter inden mål.

Category(s): Sport

Comments are closed.