Fyn Rundt 180 km

Som en del af den Den Danske Klassikere stillede jeg til start til Fyn Rundt, et af Danmarks ældste cykelløb, det skriver de i hvert fald. Da min længste cykeltur, siden jeg kørte Ironman sidste år har været på 90 km, var jeg klar over, at det ville blive en rigtig hård tur. Da man starter i grupper, vidste jeg ikke hvem jeg kom til at starte sammen med. Min plan var, at holde mig så lang tid så muligt i den gruppe jeg startede ud med, og især på de første 90 km ville jeg holde meget igen, – og lave så lidt så muligt.
Løbet kom i gang, og jeg sørgede for at ligge i den foreste del af feltet, uden rigtigt at lave det helt store. Jeg var meget spændt på, om jeg ville møde “muren”, og hvornår. Jeg kendte det meste af ruten, og vidste derfor også hvor de værste bakker var.
Da vi rundede de 90 km havde jeg det godt, og masser af overskud. Jeg tænkte dog at der stadig var langt igen. Jeg var klar over, at de fleste af os i gruppen var nogenlunde lige stærke, og derfor var der sikkert ikke nogen der fik lov til at køre væk, selvom om der var mange der prøvede. Jeg holdt mig til planen og lavede så lidt som muligt og gav den gas mod bakkerne, så jeg var sikker på at komme med op over. Mange af dem der havde ligget i front og trukket feltet blev sat. Da vi ramte de 160 km havde jeg det stadig ok, det begyndte dog at kunne mærkes at det var længe siden, at jeg havde siddet så længe på min racercykel. Jeg kom med min gruppe hjem, min spurt var dog ikke noget at snakke om.
Alt i alt en et fedt cykelløb, - god rute. Min plan om at komme med en gruppe hjem holdt, og jeg havde ikke de store kriser undervejs. Det var fedt at være ude at køre cykelløb igen.
Min tid blev 5.09.26 og jeg endte som nummer 46 ud af 329. I forhold til min form og at jeg ikke har cyklet særlig lange ture, kan jeg ikke være andet end tilfreds, se mere her. 

Category(s): Andet

Comments are closed.