På stroppetur

Der begynder at kommer lidt mere ro på i det lille hjem, derfor kunne det i dag blive til hele 3 timer på cykel. Hvilket ikke er meget, da jeg den 18. august skal køre Fyn Rundt på 18o km og cykelformen ikke lige er der hvor den skal være. Jeg havde en ide om, at jeg ville  cykle til Ørbæk og træne sammen med den lokale cykelklub. Jeg kunne dog ikke helt finde ud af deres træningstider, og kl.16.00 var der i hvert fald ikke nogen på mødestedet. I stedet kom der heldigvis et par cykelryttere fra Nyborg Cykelklub. Jeg spurgte om jeg måtte cykle sammen med dem. Det måtte jeg  gerne, og dermed var jeg pludselig med til fællestræning i Nyborg Cykelklub, som om tirsdagen var interval træning. Allerede under opvarmningen  røg min puls op i det røde felt. Jeg vil tro at vi var omkring 20 ryttere til dagens træning, og jeg var nok den eneste der ikke havde licens. Jeg skal love for at jeg fik kvalitet i min træning i forhold til teknik, men især også i forhold til fart.
Jeg var en meget træt mand da jeg kom hjem efter 90 km. Dels er jeg ikke i så god cykel form som sidste år, men lad nu det ligge. Det er den stor forskel på tri cykeltræning og cykelrytter træning. Det er alle de små ryk der konstant er blandt cykelryttere, der bliver rykket op og ned af bakker, i sving og når det går ligeud, men for pokker hvor er det fedt at træne sammen med cykelryttere igen. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg tager til Nyborg og får nogle tæsk.

Category(s): Andet

Comments are closed.