Gik død på cykeltur

Dagen startede med en lille løbetur inden jeg skulle i skole, og det såmænd godt nok.
Efter skoletid
 var jeg blevet enig med mig selv om, at nu var det vist på tide at cykle en tur på en racercyklen. Det er rigtig lang tid siden at den har været ude at køre, og sidste gang den var det at jeg kun lige kunne holde til at cykle 10 km og så var jeg fuldstændig færdig.
Af sted det  gik på det røde lyn, og jeg kom til at give den alt for meget gas, for til sidst  gik jeg godt nok død. Det var godt at der ikke var længere hjem end et par km, for ellers ville det ikke have været sjovt.
Når jeg skal ud at cykle i morgen skal jeg nok tage det lidt mere med ro.
Men det var rigtig fedt at være ude på raceren igen.

Category(s): Sport

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


− tre = 5

 

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>